Hotelstrand.dk er en ferieguide, hvor du kan få nyttige tips, når du står og skal udvælge dit næste ferieophold. Hvad skal man kigge efter, hvorfor lokationen er vigtig, og hvor kan du spare penge? Guiden fokuserer ikke blot på lokationer på dansk grund, men tager ligeledes et mere internationalt kig på landkortet, hvor vi har valgt at inddele kategorierne efter de mere populære rejsemål i Nordeuropa set med danske briller.

I en tid hvor den ene bookingportal efter den anden skyder frem på internettet, kan det ofte være svært at finde hoved og hale i det hele, og mange gange ender man skuffet med at slukke computeren uden at have fundet den information, man fandt nødvendig for at kunne booke familiens ferie. Denne guide er skabt for at give et lille overblik over udvalgte lokationer, således at du kan vide dig sikker på, at du ikke blot kommer til at tilbringe hele ferien på hotelværelset, men rent faktisk har muligheder for at udforske byen eller området, som du befinder dig i.

Det er dog meget vigtigt at være opmærksom på, at de tips, tricks og inspirationer du får på denne hjemmeside på ingen måde garanterer, at du kommer til at opleve den nøjagtige beskrivelse, lige som de områder, der nævnes, både danske og i den nordlige del af Europa, ikke nødvendigvis kan klassificeres som værende de hverken billigste, bedste, mest komfortable, lokationsvenlige eller lignende. Guiden er blevet til via en kombination af rejseerfaringer, tidligere rejsendes tilbagemeldinger, udflugtsmuligheder i de omkringliggende byer og områder, udsigt og beliggenhed, hotel, restaurant eller bistro eller nærliggende spisesteder og så videre.